Lägenheter

KLIPPAN - för större sällskap!

Det är klart ni skall unna er en riktigt härlig och bekväm semester! Den stora lägenheten i Prästgården, kallas för “Klippan” och är på 200 kvm i tre plan! Här har ni sköna sällskapsutrymmen med braskamin, stor relax-avdelning med bastu där ni kan koppla av efter en ansträngande dag i backen! Perfekt för större sällskap, som vill umgås och fira semester tillsammans. Alla sovrum (6st) finns på övre plan - en bra lösning för sällskap med olika sovklockor. På samma plan finns även två toaletter och en dusch. Köket (stort och välutrustat - med matplats för hela gänget), lounge med braskamin samt TV-rum ligger på entréplan. Dessa är även anslutna till en stor ute-terrass där man kan grilla, eller gotta sig i solen och bara koppla av och njuta av fjälluften och utsikten över byn, dalen, Funäsdalssjön, skarvarna och Funäsdalsberget. På bottenplan hittar ni bastu och relax-avdelning. Ganska skönt efter en dag i backen eller i längdspåren, att få värma upp sig ordentligt... Här nere finns även flera duschar.

Skidor etc förvaras i vallaboden som ligger i anslutning till garaget. Där finns tillgång till el och strykjärn för den som vill trimma till laggen.

Trådlöst internet ingår.

Det finns även tillgång till motorvärmare.

BUMLINGEN 2-4 personer

Den mysigaste lägenheten i huset kallas för “Bumlingen”. Den är inredd för 2-4 personer. Vid frukostbordet har man utsikt över de storslagna skarvarna i väst, samt över kyrkan och byn. Helt nya sängar och soffor installerades 2017.  Välutrustat litet kök med allt du kan tänkas behöva. Gott om förvaringsytor finns det också. 

Trådlöst internet ingår.

Parkering finns på gården och motorvärmare om så önskas.

STENEN 1-2 personer

I den lilla lägenheten som kallas “Stenen” bor 2 personer väldigt mysigt och praktiskt! En ny stor och bekväm bäddsoffa installerades 2017. Från frukostbordet har du utsikt över skarvarna i horisonten, samt över kyrkan och byn. Lägenheten består av ett stort rum med snyggt pentry samt fint badrum med WC/dusch. Andra bekvämligheter som man kan ha nytta av är: mikro, pjäxvärmare och TV.  Från lägenheten har man tillgång till en stor ute-terrass, där man kan grilla eller bara sitta och gotta sig på efter en dag på fjället. Du har utsikt över dalen, Funäsdalssjön och Funäsdalsberget.

Parkering finns på gården och motorvärmare också om man önskar!